Nowość
KATEGORIA:
Przyprawy jednorodne i zioła

Pieprz czarny mielony 900 g

Pieprz czarny mielony jest przyprawą powszechnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów, marynat oraz serów. 

KOD PRODUKTU:
3109268
KOD EAN:
5901135038317
Więcej informacji
Rodzaj opakowania jednostkowego torba
Masa / Pojemność sztuki netto 0,9 kg
Masa netto sztuki po odsączeniu nie dotyczy
Składniki nie dotyczy
Wartości odżywcze nie dotyczy
Profil alergenny Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Zastosowanie Pieprz czarny mielony jest przyprawą powszechnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów, marynat oraz serów. Dzięki niemu posiłki nabierają pożądanego, ostrego smaku.
Szacowana ilość porcji nie dotyczy
Termin przydatności 36 miesięcy
Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Kod EAN sztuki 5901135038317
Kod EAN opakowania zbiorczego 5901135038324
Stawka VAT 23%
PKWiU 10.84.21.0
Liczba sztuk w opakowaniu zbiorczym 10

Pieprz czarny mielony jest przyprawą powszechnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów, marynat oraz serów. Dzięki niemu posiłki nabierają pożądanego, ostrego smaku.

Zobacz inne produkty z tej kategorii
  1. Zioła kuchni włoskiej 180 g
    Nowość
    Zioła kuchni włoskiej 180 g
    10,69 zł 9,90 zł
  2. Kminek cały 800 g
    Nowość
    Kminek cały 800 g
    28,17 zł 22,90 zł
  3. Gałka muszkatołowa mielona 350 g
    Nowość
    Gałka muszkatołowa mielona 350 g
    49,08 zł 39,90 zł
  4. Tymianek suszony 140 g
    Nowość
    Tymianek suszony 140 g
    10,95 zł 8,90 zł
  5. Oregano suszone 110 g
    Nowość
    Oregano suszone 110 g
    13,41 zł 10,90 zł
  6. Czosnek staropolski 400 g
    Nowość
    Czosnek staropolski 400 g
    21,49 zł 19,90 zł
  7. Liść lubczyku suszony 120 g
    Nowość
    Liść lubczyku suszony 120 g
    12,18 zł 9,90 zł
  8. Natka pietruszki suszona 190 g Natka pietruszki suszona 190 g
    16,04 zł 14,85 zł
  9. Czarnuszka nasiona 450 g Czarnuszka nasiona 450 g
    29,40 zł 23,90 zł
To Top