Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności. Zapoznaj się z informacjami od administratora.
KATEGORIA:
Mieszanki przyprawowe
Przyprawa do mięs 1,1 kg
Przyprawa do mięs Prymat to aromatyczna kompozycja m.in. suszonych warzyw – cebuli, pomidora i czosnku, aromatycznych ziół – tymianku, rozmarynu, natki pietruszki, majeranku i oregano oraz wyrazistych przypraw takich jak: pieprz czarny mielony, papryka ostra i papryka słodka.
KOD PRODUKTU:
3108918
KOD EAN:
5901135031356

Rodzaj opakowania jednostkowego | duży PET |
---|---|
Masa / Pojemność sztuki netto | 1,1 kg |
Masa netto sztuki po odsączeniu | nie dotyczy |
Składniki | Składniki: sól, mąka pszenna, papryka słodka, cukier, pomidor, cebula, olej rzepakowy, papryka ostra, tymianek, ekstrakt papryki słodkiej, pieprz czarny, rozmaryn, natka pietruszki, majeranek, oregano, barwnik: karmel amoniakalny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 929 kJ / 220 kcal; Tłuszcz 3,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g; Węglowodany 38 g, w tym cukry 13 g; Białko 6,6 g; Sól 36,6 g. |
Profil alergenny | Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam i łubin. |
Zastosowanie | Do mięsa drobiowego, wieprzowiny, ryb, wołowiny i dziczyzny. Także do dań pieczonych, smażonych, duszonych, a także z grilla. |
Szacowana ilość porcji | nie dotyczy |
Termin przydatności | 24 miesiące od daty produkcji, w opakowaniach zamkniętych. |
Warunki przechowywania | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Kod EAN sztuki | 5901135031356 |
Kod EAN opakowania zbiorczego | 5901135031363 |
Stawka VAT | 8% |
PKWiU | 10.84.12.0 |
Liczba sztuk w opakowaniu zbiorczym | 9 |
Przyprawa do mięs Prymat to aromatyczna kompozycja m.in. suszonych warzyw – cebuli, pomidora i czosnku, aromatycznych ziół – tymianku, rozmarynu, natki pietruszki, majeranku i oregano oraz wyrazistych przypraw takich jak: pieprz czarny mielony, papryka ostra i papryka słodka.