Prymat Gastroline

Prymat GastroLine to wyspecjalizowana część firmy Prymat sp. z o.o., obsługująca rynek gastronomiczny. W szerokiej ofercie dla gastronomii odnajdziemy pełne bogactwo przypraw jednorodnych pochodzących z najlepszych upraw, wyszukane kompozycje specjalistycznych mieszanek przyprawowych i wszystkie niezbędne dodatki spożywcze pod jedną z najpopularniejszych marek przypraw w Polsce – Prymat.
Bez przypraw nie ma doskonałego smaku.
Siła potraw serwowanych przez profesjonalistów tkwi w odpowiednim doprawieniu, które jest możliwe tylko przy użyciu produktów wysokiej jakości. Naszym priorytetem, jako jednego z liderów rynku FMCG, jest nieustanne inspirowanie profesjonalistów w kuchni poprzez stale rozwijającą się ofertę oraz aktywne wyznaczanie trendów kulinarnych. Dzięki temu możemy spełniać oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów, którzy poszukują niepowtarzalnych smaków i aromatów w swojej kuchni.




Linia GastroLine to również produkty marki Kucharek. Wśród nich znajduje się nie tylko najpopularniejsza przyprawa uniwersalna w Polsce, doceniana przez rzesze Konsumentów, ale także szereg komplementarnych produktów spożywczych, takich jak: zupy, buliony i przyprawa w płynie.
W ofercie GastroLine znajdują się także produkty marki Smak, wśród których zawodowi kucharze znajdą szeroką gamę przetworów owocowo-warzywnych najwyższej jakości: od ogórków, poprzez chrzany, czosnki, pieczarki, buraczki aż po sałatki gotowe do spożycia.
Jednym z najważniejszych miejsc w zakładzie produkcyjnym Grupy Prymat jest laboratorium Działu Zapewnienia Jakości. Każdy surowiec, opakowanie i finalny produkt są tu sprawdzane pod okiem specjalistów z niezwykłą dokładnością. Ocena kontrolerów jest najważniejsza. Dlatego starannie dobieramy dostawców i weryfikujemy pochodzenie surowców. Wierzymy, że wysoka jakość naszych produktów jest podstawą zaufania naszych klientów.

jakość
- Stale inwestujemy w nowe technologie i rozwiązania, aby oferować produkty spełniające najwyższe standardy.
- Nasze nowoczesne laboratorium mikrobiologiczne pozwala nam stale kontrolować jakość naszych produktów.
- Pracujemy według wymagań normy EN ISO 22000, IFS. System HACCP opracowany został z uwzględnieniem wymagań Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Laboratoryjnej (GLP), Codex Alimentarius, Normy EN ISO 22000, standardów IFS.
Ufają nam eksperci
Oferujemy rozwiązania dla Partnerów biznesowych. Chcemy, aby nasze produkty wykorzystywane były szeroko, także jako wsparcie w produkcji spożywczej.
- Doświadczenie we współpracy z krajowymi i międzynarodowymi odbiorcami.
- Bogata oferta produktowa.
- Doświadczone Działy Technologii, Zapewnienia Jakości i Sprzedaży czuwają nad jakością produktów.
- Możliwość dostosowania produktu do indywidualnych wymagań klientów.
- Możliwość opracowania nowych produktów według wytycznych klientów.
- Konkurencyjne ceny dzięki ogromnej skali produkcji.
