Strona główna | Blog | Inne
Inne
Nasi autorzy
Radosław Stawiarski
Maja Wirowska
Krzysztof Makowski
Grzegorz Szczygieł
Dominika Targosz
Robert Sowa
Jeden z największych autorytetów w dziedzinie sztuki kulinarnej w Polsce. To znakomity kucharz, restaurator oraz kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce.
Giancarlo Russo
Syscylijczyk z pochodzenia, który przygodę z kuchnią włoską rozpoczął już w wieku 7 lat. Zamiłowanie do kuchni przejął po ojcu, który prowadził restauracje na Sycylii.
Rafał Przybylok
Rafał Przybylok - popularyzator kultury herbacianej i zwyczaju świadomego picia herbaty, pasjonat herbaty i yerba mate. Autor książek „Czajnikowy.pl - dobra herbata” i „Yerba mate w tydzień”. Publikuje teksty i prowadzi tematyczny program w portalu Czajnikowy.pl. Udziela się jako ekspert w mediach, promuje herbatę w telewizyjnych programach śniadaniowych, głosi prelekcje, prowadzi warsztaty i szkolenia tematyczne.
Michał Markowicz
Michał Markowicz – Wieloletni Szef kuchni Hotelu**** Qubus w Kielcach oraz Hotelu ***** Odyssey Wellnes&Spa nagradzanej czapką żółtego przewodnika Gault&Millau, a także Restauracji Da Vinci w XVII wiecznym dworku Starostów Chęcińskich. Członek elitarnej grupy Szefów Kuchni Polskiej Academy Bocuse d’Or. Posiada własny program kulinarny pt. ,,Michał, co dziś na obiad…” transmitowany w TVP3 Kielce. Organizator konkursów dla uczniów szkół gastronomicznych.
Jakub "Komar" Antoniszak
Jakub "Komar" Antoniszak, wieloletni szef kuchni lubiący kulinarne eksperymenty i nieoczywiste połączenia smaków. Specjalista kuchni azjatyckich, którymi zajmuje się od przeszło 18 lat. Doświadczony sushi chef.